GSC Game World запустила попередні замовлення на S.T.A.L.K.E.R. 2

Кадр з S.T.A.L.K.E.R. 2 / GSC Game World

Гра буде доступна в трьох виданнях – базове коштує 895 грн.

Автори S.T.A.L.K.E.R. 2 презентували не тільки підзаголовок, новий трейлер і дату релізу, але і системні вимоги шутера, а також оголосили про старт прийому попередніх замовлень на одну з найочікуваніших новинок 2022.

Гра, нагадаємо, вийде вже 28 квітня 2022 року на Xbox Series і ПК. Вона буде доступна в онлайн-магазинах Steam, Epic Games Store і Microsoft Store. До того ж шутер відразу ж повинен з'явитися в Xbox Game Pass.

Всього буде три видання S.T.A.L.K.E.R. 2:

Роздрібні видання:

Ось ти розповідаєш, а я прям бачу красу цю... Повний набір споряги сталкерської*: постер, нашивки, жетон, рюкзак для походів в Зону, карта з позначками безпечних маршрутів і навіть пропуск, офіційний ... СОПівський!

Подейкують, що в деяких навіть фігурка сталкера є. І найсолідніший улов – справжній артефакт з контейнером для перенесення. Дістати таке навіть найдосвідченіший сталкер за багаторазові вилазки не завжди може, а тут – ось воно, лише руку простягни.

Колекційні й інші видання S.T.A.L.K.E.R. 2 stalker2.com
Колекційні й інші видання S.T.A.L.K.E.R. 2 stalker2.com
Колекційні й інші видання S.T.A.L.K.E.R. 2 stalker2.com
Колекційні й інші видання S.T.A.L.K.E.R. 2 stalker2.com

Системні вимоги S. T. A. L. K. E. R. 2: Heart of Chernobyl

Мінімальні:

Рекомендовані:

Також GSC Game World підтвердила, що Heart of Chernobyl отримає озвучку і субтитри англійською, українською та російською мовами. Тільки субтитри для гри будуть доступні польською, німецькою, французькою, італійською, португальською, іспанською, китайською, японською та корейською мовами.

Читати такожУ мережі з'явилися нові кадри зі скасованої версії S. T. A. L. K. E. R. 2

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти