Google випустила нову версію Chrome під номером 88 з дуже корисною функцією

Chrome отримав оновлення до версії 88 / Google

Апдейт доступний на Windows, Linux, macOS, iOS і Android.

Компанія Google почала поширювати оновлення браузера Chrome до версії 88, в якій повністю зникла підтримка "померлого" Adobe Flash Player, але з'явилася корисна функція перевірки користувацьких паролів на надійність.

У новій версії, браузер в автоматичному режимі перевіряє паролі на унікальність і виявляє ті, що потенційно легко зламати або ті, що згадувалися у злитих базах даних. Також користувачеві запропонують замінити пароль, якщо його занадто просто підібрати.

Розповідаємо, як перевірити свій:

Серед усього іншого, в браузері тепер не можна відкривати адреси ftp://, оскільки через міркування безпеки більше не підтримується прямий доступ до FTP-серверів з адресного рядка. Також розробники остаточно позбулися Adobe Flash Player. Крім того, Google остаточно позбулася надбудови Legacy Browser Support ("Підтримка альтернативного браузера"), яка дозволяла запускати давно не оновлювані сайти, оптимізовані для дуже старих версій браузерів.

Апдейт доступний на Windows, Linux, macOS, iOS і Android. Chrome сам повідомить про доступність оновлення та автоматично встановить його. Вручну знайти оновлення можна наступним чином:

Раніше ми розповідали, як завантажувати файли та відвідувати веб-сторінки в Chrome, які Google вважає небезпечними.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти