Творці Halo Infinite розхвалили ПК-версію і показали нові кадри з гри

Нова порція скріншотів Halo Infinite / Microsoft

Раніше реліз гри перенесли на 2021 рік – багато хто пов'язав це з невдоволенням гравців через не найвидатнішу графіку.

Компанія Microsoft і студія 343 Industries поділилися новими скріншотами, мабуть, найголовнішого ігрового ексклюзиву екосистеми Xbox Halo Infinite, показавши, як вона буде виглядати на надшироких моніторах.

Гра стала виглядати помітно красивіше, але хотілося б поглянути не тільки на ультраширокий формат, але і на те, як буде себе все вести в динаміці. Сподіваємося, що гру таки вдасться випустити до кінця 2021 року.

Разом з тим розробники з 343 Industries поділилися новими подробицями комп'ютерної версії науково-фантастичного шутера, що стосуються інтерфейсу, плейлистів, розширених налаштувань, управління і не тільки:

Нова порція скріншотів Halo Infinite 343 Industries
Нова порція скріншотів Halo Infinite 343 Industries
Нова порція скріншотів Halo Infinite 343 Industries
Нова порція скріншотів Halo Infinite 343 Industries

Спочатку компанії планували випустити Halo Infinite в кінці 2020 року разом із запуском нових ігрових консолей Xbox Series X і Xbox Series S, але реліз нового проєкту перенесли на 2021 рік, щоб у команди розробників був час "завершити критично важливу роботу, необхідну для створення самої амбітної гри Halo за всю історію".

За синопсисом, Майстер-чіф повертається в Halo Infinite зі "своєю найбільшою пригодою, в якій йрму ще належить врятувати людство". Сюжетна лінія буде "більш людяною", причому Майстер-чіф буде грати більш центральну роль, ніж в Halo 5: Guardians. Трейлер E3 2018 натякнув, що сюжет буде розвиватися на кільці Halo, а також продемонстрував дизайн броні Master Chief Mark VI.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти