Погода на сьогодні: синоптик уточнив, на які регіони чекає крижаний "армагеддон"

Погода на сьогодні: синоптик уточнив, на які регіони чекає крижаний "армагеддон"

У низці областей очікуються опади і вдарить мороз, каже прогноз погоди.

Погода в Україні у середу, 23 грудня, переважно по всій території буде з опадами – очікується дощ або сніг із дощем. При цьому в деяких регіонах температура повітря опуститься до серйозних «мінусів».

Як свідчить прогноз погоди Українського гідрометцентру, сьогодні в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Тернопільській та Хмельницькій областях пройде дощ.

У Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях синоптик обіцяє мокрий сніг. У всіх інших регіонах буде сухо, але похмуро.

На Заході України температура повітря вдень коливатиметься від +2 до +7, а вночі стовпчики термометрів покажуть -2... + 2.

У центральних і південних областях температура повітря вдень від -2 до +3, а вночі - від одного до дев'яти градусів морозу.

У східних і південних областях температура повітря вдень буде в межах -4 ... +2 градуси, а вночі - від одного до десяти градусів морозу.

Погода в Києві та області сьогодні буде не дуже комфортною – пройде сніг із дощем. Температура повітря вдень становитиме від -1 до + 2, а вночі - від -1 до -5, свідчить прогноз погоди.

Прогноз погоди на 23 грудня / meteo.gov.ua

Читати такожКліматологи спрогнозували, яким буде 2021 рік

Ожеледь в Україні - про що повідомлялося раніше:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти