Аномальна спека відступить: в Україну йде холодний фронт

Аномальна спека відступить: в Україну йде холодний фронт / Wallbox.ru

У п'ятницю невеликі короткочасні дощі можливі тільки в південних і західних областях.

Погода в Україні завтра, 25 червня 2021 року, буде дуже спекотною: термометри покажуть до 36 градусів тепла. Як зазначила синоптик Наталка Діденко, навіть температура в 27-30 градусів, що очікується на крайньому півдні, буде везінням.

В Україні вже зафіксували кілька температурних рекордів: в Ужгороді 23 червня зафіксували найвищу температуру за 130 років - 39,8 градусів тепла, в Чернігові - 35,3 градуси (найвищий показник з 1964 року), а в Києві середньодобовий температурний показник був на рівні 27 градусів ( останнього разу так спекотно в столиці було в 1954 році).

Читати такожМагнітна буря 24 квітня 2021 покладе початок новому шторму: як пережитиЩо стосується опадів у п'ятницю, то невеликі короткочасні дощі можливі тільки в південних і західних областях. Пізно ввечері на заході ймовірні серйозні грози.

Погода в Києві завтра буде сонячною і без опадів. Температура вдень досягне 32-35 градусів.

Раніше синоптик назвав найспекотніші дні червня. 24 і 25 червня стануть найспекотнішими днями червня. Стовпчики термометрів піднімуться до +35 градусів, а місцями навіть вище. Потім прийдуть похолодання й опади.

Коли в Україні похолодає

Холодний атмосферний фронт прийде в Україну на вихідних. Він принесе дощі і грози.

Діденко пояснила, що похолодає спочатку в західних областях, а в неділю похолодання добереться до північних регіонів.

«А в понеділок свіжіша повітряна маса рушить на схід збивати пиху з розпалених зарозумілих градусів: в Україні буде 25-29 градусів, хіба ще десь на сході вискочить 28-31 градус», - додала синоптик.

Погода в Україні: новини

Раніше синоптик назвав терміни аномалії, що насувається на Україну. Спад спеки в Україні буде тимчасовим і зміниться наступним підвищенням температури.

Народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на липень 2021. За його словами, місяць буде спекотним. Стовпчики термометрів піднімуться вище 30 градусів.

Автор: Діана Бель
Новини заразКонтакти