Зіркова ведуча шоу Танці з зірками виписалася з пологового - зворушливе відео

Іванна Онуфрійчук народила - Іванна Онуфрійчук показала виписку з пологового будинку / колаж: Главред, фото: instagram.com/ivannaonufriichuk

Іванна Онуфрійчук показала свого малюка на першому в його житті урочистому заході.

Акторка, модель і ведуча шоу Танці з зірками Іванна Онфрійчук наприкінці травня вперше стала мамою - вона народила своєму чоловікові, казахському бізнесмену Алмазу, сина. Хлопчику дали незвичайне і дуже звучне ім'я.

Онуфрійчук вирішила не приховувати свого сина від світу, як роблять багато хто в соціальних мережах до хрещення або певного віку. У своєму блозі в Instagram новоспечена матуся сміливо показує личко немовляти публіці.

Наприклад, ведуча поділилася відео її виписки із сином із пологового будинку. Зустрічати її прийшов чоловік, і родичі з обох сторін, з квітами. Коли Іванна прибула додому, вона вирішила познайомити новонародженого сина зі своїм котом, проте її улюбленець поки що не готовий прийняти в сім'ю ще одну людину.

Проте все пройшло дуже урочисто, а сама Онуфрійчук мала розкішний вигляд. Вона зробила легкий макіяж, підібрала волосся і одягла простору сукню пісочного кольору. Святковий лук зірка доповнила великими сережками.

Дивіться відео виписки Іванни Онуфрійчук із пологового будинку:

Що таке Танці з зірками?

Танці з зірками - українське танцювальне шоу, адаптація британського проєкту BBC "Strictly Come Dancing". Перший сезон вийшов на телеканалі 1+1 у 2006 році. Загалом вийшло 8 сезонів. Принцип "Танців" простий - відомі публічні особи і зірки шоу-бізнесу змагаються за звання найкращого танцюриста. У цьому їм допомагають партнери - професійні танцюристи та хореографи. Разом із ними селебрітіс у прямому ефірі виконують танцювальний номер, на підготовку якого йде тиждень.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українці рознесли Потапа через його заяву про "порятунок" України - скандальний музичний продюсер відповів на критику через його часті та тривалі закордонні відрядження.

Також колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, показав, з ким проводить час у ліжку після розставання з українською моделлю Анастасією Фоксі.

Читайте також:

Новини заразКонтакти