Злата Огнєвіч жорстко відбрила хейтерів через "роман" із одруженим чоловіком

Злата Огнєвіч новини - Огнєвіч прокоментувала зв'язок із Бородіним / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich

Співачка відповіла на випади у свій бік через відвертість у кліпі "Без тебе".

Українська співачка Злата Огнєвіч експериментує з творчістю, зокрема запрошує для дуету різних артистів. Так її нещодавній вибір музиканта для треку "Без тебе" спровокував бурхливе обговорення в мережі - її партнером став Максим Бородін.

Пісня про кохання багатьом слухачам здалася надмірно відвертою. Причиною тому - кліп, знятий у романтичному ключі, в якому ліричних героїв зіграли Огнєвіч і Бородін.

Артисти були настільки правдоподібні в кадрі, що багато хто став підозрювати їх у романі і в реальному житті. Злата зараз самотня, але Максим - одружений чоловік із трьома дітьми.

Огнєвіч стали критикувати за надмірно відвертий кліп, проте співачка не дає себе ображати. У коментарі для програми "Ранок у великому місті" вона різко поставила критиків на місце, і закликала не шукати подвійне дно там, де його немає. "І що? Люди пишуть не тільки це в Інтернеті, ще багато чого пишуть. Це історія така. Сприймайте це як кіно", - зазначила Злата Огнєвіч.

Хто така Злата Огнєвіч?

Злата Огнєвіч - українська співачка і політик, заслужена артистка АР Крим. Представник України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення", на якому посіла 3 місце. Народний депутат України VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка.

Злата Огнєвіч - останні новини:

Раніше стало відомо, що Злата Огнєвіч намагалася накласти на себе руки. Співачка розповіла про те, що змусило її задуматися про смерть, і з якими наслідками невдалого суїциду вона боролася багато років.

Також Огнєвіч розкрила подробиці військової служби тата-пенсіонера. Він пішов добровольцем на початку повномасштабної війни і тепер рятує життя в госпіталі на Харківському напрямку.

Читайте також:

Новини заразКонтакти