Зірка іронічного детективу «Містер і місіс Малишки» Владислав Писаренко розсекретив стать майбутньої дитини: ексклюзивні подробиці

Владислав Писаренко скоро стане батьком / коллаж: Главред, фото: прес-служба телеканалу 2+2

Актор з дружиною Марією чекають на первістка

Актор театру та кіно Владислав Писаренко, який зіграв оперативника в 16-серійному іронічному детективі «Містер і місіс Малишки» на телеканалі 2+2, вперше стане батьком. З дружиною Марією вони чекають на первістка.

Щасливе подружжя, яке відзначило другу річницю шлюбу, вперше стане батьками. Щоб дізнатися стать дитини, вони влаштували гендер паті та в колі найрідніших розсекретили стать дитини.

«Коли ми готувалися до цієї події, насправді не загадували, хто в нас буде. Головне, щоб дитина була здоровою, а наша завдання – зробити її щасливою. Мої рідні мріяли про дівчинку, бо в нас в родині – одні хлопці, мої брати також мають синів. Тому всі, особливо моя мама дуже мріяла про онучку. Коли ж, з’ясувалося, що народиться хлопчик, більше раділи родичі моєї дружини. Особливо мій тесть - відомий журналіст, телеведучий, народний артист України Петро Мага», - ексклюзивно розповів 2+2 Владислав Писаренко та надав чуттєві світлини сімейного свята.

Влад каже, що вони з дружиною давно планували дитину, але не дуже зациклювалися на моменті, коли саме це станеться. Тому новина про вагітність стала для них дуже радісним сюрпризом.

«Напередодні ми святкували прем’єру вистави «Самотній захід» режисера Олександра Соколова в театрі Драми й комедії. Після вистави ми всі залишились святкувати, Маша теж була. Наступного ранку я збирався їхати на роботу, вже вийшов з дому, аж тут дружина вибігла за мною й показала тест», - поділився Влад.

У Владислава Писаренко народиться хлопчик / фото: прес-служба телеканалу 2+2

Нагадаємо, прем’єра 16-серійного іронічного детективу «Містер і місіс Малишки», відбулася 21 жовтня на телеканалі «2+2». Це історія про подружжя Олександра та Марії - ніжних, уважних та люблячих вдома батьків. Проте щойно вони виходять за поріг своєї квартири, слідчий Олександр і адвокатка Марія одразу перетворюються на непримиренних суперників.

Владислав Писаренко вперше стане батьком / фото: прес-служба телеканалу 2+2

Безкомпромісне професійне протистояння подружжя створює не лише багато комічних ситуацій, а й серйозних конфліктів.

Новини заразКонтакти