"Запам'ятаю на все життя": Мішель Андраде зі свинями відпочила на Карибському морі

Мішель Андраде вперше поплавала у Карибському морі / instagram.com/mishvirmish/

Співачка Мішель Андраде по-справжньому здивувала своїх шанувальників незвичайним відпочинком.

Підопічна Потапа, українська співачка Мішель Андраде вирішила відправитися на відпочинок на Карибські острови. Там виконавиця несподівано поплавала зі свинями. Артистка обіцяє, що такий відпочинок вона ніколи не забуде.

У своєму Instagram-акаунті дівчина, яка нещодавно стала ще й телеведучою програми Орел і Решка, розповіла, що зануритися в Карибське море їй вдалося вперше. Причому поплавати Мішель довелося з незвичайними тваринами - зі свинками. Таку пригоду вона обіцяє запам'ятати на все життя.

"Всі нормальні люди плавають з дельфінами, з рибками, з китами, з черепашками, навіть з акулами! А я вирішила перший раз пірнути у Карибське море і поплавати зі свинками. Запам'ятаю на все життя", - підкреслила Андраде.

Нагадаємо, у липні Мішель Андраде, яка раніше зізналася, що не готова зніматися в оголених фотосесіях, опублікувала свої фото в купальнику. На фотознімках дівчина показала струнку фігуру.

Після приїзду з відпочинку Андраде показала нову пікантну фотосесію, на якій продемонструвала свої стрункі ноги і стегна.

До речі, співачка Мішель Андраде також зізналася, скільки вона отримує за концерти. Як виявилося, продюсерський центр Потапа Mozgi Entertainment платить артистам по 10% від гонорарів. Однак, за її ж словами, суми можуть відрізнятися.

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти