"За безсонні ночі, Масік": Єфросиніна показала військову романтику від чоловіка

Маша Єфросиніна показала, як Тимур Хромаєв мстить окупантам за її тривоги / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina, instagram.com/timur_khromaev

Тимур Хромаєв на фронті відстоює свободу України та спокій коханої дружини.

Українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна і фінансист Тимур Хромаєв в серпні відзначать 20 років з дня весілля. Зараз їхні стосунки будуються на любові на відстані через війну в Україні - Хромаєв захищає нашу країну від російських окупантів і вдома з'являється не часто.

Проте навіть за таких обставин у їхньому союзі є місце для романтики. На жаль, спотвореної війною.

На своїй сторінці в Instagram Єфросиніна показала одне з відео, які їй відправляє з фронту чоловік - на ролику видно, як його загін з повітря знищує броньовану техніку країни-окупанта. Свої перемоги Хромаєв присвячує коханій дружині.

"Романтика зараз виглядає так. Коли зранку від коханого зі словами "за твої безсонні ночі, Масік" отримуєш відео того, як його 12 загін лупашить [російські - неценз.] БМП", - підписала кадри ведуча.

Маша Єфросиніна показала, як Тимур Хромаєв мстить окупантам за її тривоги / instagram.com/mashaefrosinina

Раніше Маша Єфросиніна висловилася про свою молодшу сестру, яка раніше була невісткою Віктора Ющенка, а тепер живе в країні-окупанті і мовчить про війну в Україні.

Також ведуча розповіла, як зустрічала Великдень цього року в травмпункті - через безглузду випадковість її син потрапив в опікове відділення, в чому Єфросиніна звинувачує себе.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти