"Я нічого не загубив": зірка "Спіймати Кайдаша" вперше прокоментував розлучення

Бакланов і Цимбалару розлучення - Григорій Бакланов розповів про стосунки з колишньою дружиною / колаж: Главред, фото: instagram.com/baklanov.gr

Григорій Бакланов зізнався, як дивиться на розставання з Анастасією Цимбалару.

У березні 2024 року розпалася сім'я українських акторів - Григорій Бакланов і Анастасія Цимбалару розлучилися після 10 років разом, 2.5 роки з яких вони були в офіційному шлюбі. Шокуючу новину пара розповіла в соціальних мережах, і оголосила, що тепер їхні шляхи розходяться.

При цьому ні Цимбалару, ні Бакланов озвучувати причину їхнього розставання не поспішають. "Це особисте, це наша історія", - сухо заявив Григорій в інтерв'ю для CK.Life.

Тим часом шанувальники пари отримали слабку втіху - колишнє подружжя залишилося друзями. Бакланов зазначив, що хоч він і не поруч із Цимбалару, як із дружиною, вони залишаються одне для одного дуже близькими людьми.

"Я не втратив близьку людину. Вона є. Вона жива, слава Богу, все добре. Просто такий період і життя йде, я рухаюся далі. Я нічого не загубив. Зараз все нормально, ми дружимо", - каже Григорій Бакланов.

Хто така Анастасія Цимбалару?

Анастасія Цимбалару - українська акторка кіно і театру. Відома ролями в серіалах "Жіночий лікар.Нове життя" і "Папік". Під час повномасштабної війни в Україні проводить акторські аукціони, стала ідейною натхненницею громадянської благодійної платформи ActLots, яка збирає кошти на потреби ЗСУ.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше в Мережі спливло раритетне відео з Олександром Пономарьовим, де 24-річна зірка-початківець травив анекдоти, влаштовував змагання з армрестлінгу та виступав у шкіряних штанях на сцені.

Також український танцюрист і хореограф Євген Кот показав обличчя новонародженої доньки і розкрив її екзотичне ім'я. Дівчинка з'явилася на світ менше тижня тому.

Читайте також:

Новини заразКонтакти