"Ворог номер один. Його ненавидять": Данилко відверто висловився про долю Галкіна

Андрій Данилко висловився про цькування Максима Галкіна / instagram.com/v_serduchka, instagram.com/v_serduchka

Близько 15 років тому сам Данилко вже стикався з тим, що сьогодні стало для Галкіна новою реальністю.

Російський комік і шоумен Максим Галкін та його сім'я зараз є улюбленою "іграшкою для биття" для російських пропагандистів. Артист за свої різкі висловлювання про уряд країни-окупанта і засудження війни в Україні заробив статус іноземного агента, і тепер всіляко засуджується в РФ.

Український співак і музикант Андрій Данилко (на сцені - Вєрка Сердючка) зіставляє себе з Галкіним. Про це він повідомив в ексклюзивному інтерв'ю для УНІАН.

Артист зазначає, що комік зараз переживає те ж саме, що і Сердючка в 2007 році - після пісні на Євробаченні "Dancing Lasha Tumbai", де росіяни розчули "раша гудбай", проти Данилка розгорнулося справжнє цькування в пресі. Ті, хто і зараз "рулить" шоу-бізнесом країни-агресора, і сьогодні не пробачили зухвалу Сердючку, але тепер до Вєрки приєднався ще й Галкін.

"З України ворог номер один для Росії - це я, а серед російських артистів - це Галкін. Він говорить якісь речі, які їх (пропагандистів країни-агресора - прим. редактора) зачіпають, сміється над цим.

Я ж бачу, що Галкін зараз скрізь. Там є і проплачені блогери, які вигадують про нього якісь образливі історії, щоб вдарити, щоб було боляче. Але я дуже добре знаю, що він дуже розумна людина, і він знає, що він робить. Я розумію, що йому зараз непросто, оскільки там в рф його ненавидять", - зазначає Андрій Данилко.

Раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Також стало відомо, що Комік Юрій Гальцев, з яким Галкін перестав спілкуватися через підтримку клоуном війни в Україні, ображається на Максима за те, що у того вистачило совісті не мовчати про злочини країни-агресора.

Інші новини:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти