У мережі завірусилися нібито слова Фреймут про ухилянтів: соцмережі зірки штурмують

Фреймут знову в центрі скандалу / Колаж Главреда. Фото: Інстаграм Ольги Фреймут

Зірка українського ТБ потрапила під роздачу розлюченого натовпу фанатів через її нібито слова про ухилянтів.

Українська телеведуча Ольга Фреймут, яка неодноразово вирізнялася скандальними заявами, цього разу була розкритикована натовпом прихильників через неіснуючу фразу, вкинуту анонімами, про ухилянтів.

Як пише Детектор медіа, напередодні в мережі завірусилася "фраза" Фреймут про те, що їй нібито "соромно" за ухилянтів за кордоном.

"Я глибоко зневажаю ухилянтів, і мені огидно за чоловіків, які не бажають воювати за свою країну. Мені соромно перед англійцями за таку ницість ухилятів. Ми тут із чоловіком у Лондоні пояснюємо їм, що не всі чоловіки в Україні такі жалюгідні", - опублікували анонімні акаунти, нібито цитуючи Фреймут.

Хто така Ольга Фреймут?

Ольга Фреймут - (справжнє ім'я при народженні Ольга Михайлівна Коник, зараз - Локотко) - українська телеведуча, журналістка, письменниця і модель.
Прославилася як ведуча програм "Підйом", "Шоуманія", "Хто зверху?", "Ревізор" на "Новому каналі", а також "Голос країни. Перезавантаження" та "Інспектор Фреймут" на телеканалі "1+1". У 2018 році стала "Директором школи панянок" у реаліті-шоу "Від пацанки до панянки". У 2020 році стала учасницею проєкту "Танці з зірками", повідомляє "Вікіпедія".

Насправді зірка такого не заявляла, зазначають журналісти. На ситуацію відреагувала і сама телеведуча. Вона попросила своїх підписників не вестися на фейки і запевнила, що ніколи подібного про українських чоловіків не говорила.

Але це не зупинило хвилю хейту.На сторінці телеведучої в Instagram десятки шанувальників і недоброзичливців у найгрубішій формі описують, що думають про позицію Фреймут щодо війни в Україні.

Наразі Ольга Фреймут разом із чоловіком - колишнім росіянином Володимиром Локотком живуть у Британії. Локотко виїхав з України на початку повномасштабного вторгнення Росії.

Ольга Фреймут - інші новини з телеведучою

Як писав Главред, старша дочка української світської левиці і шоувумен Ольги Фреймут - 17-річна Злата Мітчелл - показала рідкісне фото зі своїм коханим-іноземцем Оскаром.

Мітчелл широко посміхалася і позувала перед камерою в джинсах і в прозорій блузці темного кольору. При цьому вона акуратно притискалася до бойфренда.

Нещодавно в родині Ольги Фреймут сталося горе . Телеведуча розповіла, що не стало її рідної людини. Пішов із життя її дідусь - Микола.

У 2023 році Фреймут засвітилася в Києві. Це був перший приїзд телезірки та її доньки до Києва за півтора року.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти