У Мережі поширюють докази арешту Тіми Білоруських

Тіма Білоруських / Instagram

Російські та білоруські ЗМІ отримали інформацію про те, що відбулося затримання популярного репера Тіми Білоруських.

Вдень 29 січня з'явилася інформація про те, що популярного білоруського репера Тіму Бєларуських затримали за зберігання вдома 2 кілограм наркотиків.

Як повідомляють російські та білоруські інтернет-ЗМІ, репера затримали 10 січня після обшуку будинку. Там знайшли 2 кг гашишу.

За іншою версією, Тіму Білоруських затримали в клубі, а потім провели обшук.

Сам репер все спростовує, і записав звернення в сторіз.

Прихильники версії затримання опублікували фото репера в будівлі поліцейського управління і "злили" інтерв'ю з його представником, на якому, жінка каже: "Ми можемо підтвердити, що це правда, але ніяких коментарів не даємо".Читайте такожТіма Білоруських затриманий з наркотиками - реакція репера

Як повідомляє видання Мінськ Новини, в УСК по Мінську офіційно прокоментували затримання Тими Білоруських.

За версією, у Тіми Білоруських все ж були наркотики

"За даними слідства, вночі 6 січня в приміщенні одного з ігрових клубів в Мінську співробітниками міліції затриманий 22-річний молодий чоловік, при особистому обшуку у якого виявлено небезпечний наркотичний засіб - гашиш, масою 0,4 грама", - розповіла офіційний представник УСК по м Мінську Катерина Гарлінская.

Тіма Білоруських спростовує арешт у мисці:

Відносно артиста порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 328 Кримінального кодексу Білорусі. До нього застосовано запобіжний захід у вигляді застави.

Проведено невідкладні слідчі дії. Призначено хімічні та судово-генетичні експертизи, виробництво яких доручено експертам ГКСЕ. Розслідування кримінальної справи триває.

Тіма Білоруських вдома і спростовує всі чутки.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти