У мережу потрапили умови і ціни, при яких Пугачова готова виступати

Алла Пугачова може дати концерт під Новий рік / Колаж Главред, скріншот YouTube

Алла Пугачова можливо повернеться на сцену.

Російські пропагандистські ЗМІ назвали умови, за яких їхня найбільша зірка Алла Пугачова готова виступати.

Відомо, що артистка не підтримала загарбницьку війну Росії проти України і виїхала зі своєї терористичної батьківщини.

За інформацією телеграм-каналу "Світські хроніки", яку він незрозуміло, де взяв, у новорічні свята Алла Пугачова планує виконати свої хіти для російських глядачів за гонорар у розмірі 500 000 Доларів США.

"Гонорар зірки піднявся з $350 тисяч до $500 тисяч, не включаючи витрати на дорогу, проживання та інші умови", - повідомляє медіа.

Канал також додає, що Пугачова готова виступити в Дубаї або на Кіпрі, проте також розглядає можливість виступу в терористичній Москві "за умови, що воно буде організовано якісно і пройде в суворій конфіденційності - без витоку інформації в ЗМІ, провокацій і зйомок на мобільні телефони".

Нагадаємо, раніше звукорежисер ігор Лалетін, з яким Пугачова співпрацювала багато років розповів, навіщо Пугачова приїжджала в терористичну Росію. Під час свого візиту до Латвії співачка зателефонувала Лалетіну з проханням допомогти їй записати "три пісеньки для внутрішнього користування".

Раніше українська ведуча і журналістка Наталія Мочейчук розповіла, що Пугачова і Галкін відмовилися давати їй інтерв'ю, коли вони випадково зустрілися в Юрмалі.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти