Померла зірка "Чорної Пантери" Конні Чіуме - подробиці

Померла Конні Чіуме - Конні Чіуме померла в лікарні / колаж: Главред, фото: pexels.com, instagram.com/conniechiume

На передодні смерті "Зававарі" потрапила до лікарні після тривалої хвороби.

Південноафриканська акторка і режисерка Конні Чіуме померла у віці 72 років. Про її смерть у соціальних мережах повідомила сім'я артистки.

"Сім'я Чіуме з глибоким сумом сповіщає про смерть всесвітньо відомої акторки, лауреатки міжнародних премій Конні Чіуме. Сім'я просить про конфіденційність у цей важкий період", - ідеться в повідомленні.

Пізніше представник сім'ї покійної зробив заяву, що смерть Конні Чіуме настала 6 серпня в лікарні Гарден-Сіті, Йоганнесбург, ПАР. Туди акторка потрапила незадовго до своєї смерті для проведення неназваної медичної процедури. Допомога їй знадобилася через "тривалу хворобу".

Всесвітню популярність Конні Чіуме здобула завдяки дилогії "Чорна Пантера" від Марвел: у ній акторка блискуче зіграла харизматичну Зававарі - лідерку племені рудокопів і старшу радницю Ваканди.

Загалом на рахунку Чіуме понад 25 різних кіноробіт, за які вона здобула безліч міжнародних нагород: NTVA Avanti Award, SAFTA тощо.

Що таке Чорна Пантера?

"Чорна Пантера" - серія американських супергеройських фільмів, заснованих на однойменному персонажі коміксів Marvel. У першій частині (2018) Т'Чалла стає королем Ваканди після смерті батька, але йому кидає виклик Н'Джадака (Кіллмонгер), який планує відмовитися від ізоляціоністської політики країни та розпочати глобальну революцію. У другому фільмі (2022) лідери Ваканди стають на захист своєї країни після смерті короля Т'Чалли.

Останні зіркові новини:

Раніше український публіцист і громадський діяч Віталій Капранов назвав винного у смерті свого брата-близнюка Дмитра, який помер у квітні у віці 56 років.

Також стало відомо, що британський мільйонер Девід Томас Бліт застрелив свою дружину, популярну співачку Вікторію Віру Бліт, на віллі в Туреччині. Трагедія сталася на ґрунті ревнощів.

Читайте також:

Новини заразКонтакти