Українці атакували "путіністку" Бузову в Швейцарії

Ольга Бузова / instagram.com/buzova86

Ольга Бузова сором'язливо втекла від українців, які хотіли показати їй, як вбивають українських дітей.

Українські туристи зняли російську "зірку", чи то співачку, чи то ведучу Ольгу Бузову, яка приїжджала на окупований Донбас підтримувати окупантів.

Пара зняла відео, як ведуча в Цюріху домовлялася про щось в готелі на ресепшн.

Українці, які зняли відео з Бузовою кажуть, що підловили "зірку" в найдорожчому готелі Швейцарії, але поговорити з нею не вдалося, адже вона "боягузливо втекла в ліфт".

Відео, як Бузова тікає від українців:

"В Україні дітей вбивають, а тут росіяни стоять. А ну розкажи. Нехай розповість, як вона підтримує війну. Або тобі, Бузова, показати кадри вбитих дітей і розбитих міст", - запитують її українці.

"Оля, підійди сюди. Чого ти боїшся, що ти тікаєш", - намагалися зупинити злякану Бузову українці.

Нагадаємо, раніше співачку Ольгу Бузову підняли на сміх за фото в купальнику. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео, на якому вирішила похвалитися фігурою. Користувачі мережі не оцінили форми Бузової - багатьом вони здалися недостатньо значними.

Раніше Ольга Бузова зробила оголошення про свою вагітність - предметом її обожнювання став Сергій Лазарєв. Підписники в Instagram поцікавилися у Бузової, від кого б вона хотіла народити дитину. "Ви не повірите! Ось реально народила б від Сергія Лазарєва! Він і розумний, і талановитий, і батько з досвідом! І дуже красивий. Ех...", - написала Бузова, прикріпивши спільне фото з Лазарєвим.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти