"Тоді я й не підозрювала": мовчунка Мейхер взяла прізвище чоловіка-росіянина і розсекретила, чим займається

Надія Мейхер розповіла, як вона проявляється у своїх віршах / колаж: Главред, фото: instagram.com, Надія Мейхер

Надія Мейхер активно пише вірші та прозу.

Коротко:

Українська співачка Надія Мейхер, яка воліє мовчати про терористичне вторгнення РФ в Україну, взяла прізвище чоловіка-росіянина Михайла Уржумцева і розповіла про своє заняття.

Свою сторінку в соцмережах співачка підписала новим прізвищем - Уржумцева і заявила, що пише "божественні послання".

"У 2006-му я почала писати вірші, прозу. За кілька років було багато написано, близько 200. Тоді для мене це стало не тільки віддушиною, а й усвідомленням, що вірші я не вигадувала, вони проявлялися з простору, до якого я автоматично підключалася. І через призму життєвого та містичного досвіду народжувалися пророчі, кармічні, життєво-іронічні рядки. Тоді я й не підозрювала, що це було навчання вищими силами того, що проявляється через мене зараз, - божественні послання, які створюються як для всіх, так і за запитом, індивідуально", - написала Надія в публікації.

Зазначимо, пост артистка написала російською мовою, а ось у рекламі вбрання, яке вона створює, Мейхер використовує українську мову.

Хто така Надія Мейхер?

Надія Мейхер - українська співачка, акторка кіно, телебачення і мюзиклів, телеведуча, продюсерка, поетеса і дизайнерка. Екс-солістка українського жіночого поп-гурту "ВІА Гра".
У 2014 році після початку війни в Україні Мейхер заявила, що сподівається на мирне розв'язання "конфлікту", оскільки вважає "росіян і українців братніми народами". Також наголошувала на тому, що "вона є аполітичною".
Обранець співачки - російський бізнесмен Михайло Уржумцев. Він є гендиректором компанії Melon Fashion Group у Санкт-Петербурзі, яка продовжує співпрацювати з країною-агресором РФ. Раніше чоловік заявляв, що сподівався, що "до осені 2022 року бізнес остаточно стане на ноги і оговтається від тиску санкцій".

Надія Мейхер - останні новини по темі

Зазначимо, раніше Мейхер показала сонячний середземноморський образ. Вона виклала фото, де позує в жовтій сукні в сільському стилі.

А також відомий фотограф Аліна Квітка розсекретила, де зараз перебуває колишня солістка "ВІА Гра" Надія Мейхер, яка одружена з російським бізнесменом.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти