"Не граціозна лань": Тодоренко показала обвислу після пологів фігуру

Регіна Тодоренко / instagram.com/reginatodorenko

Телеведуча поділилася зі своїми підписниками інтимними кадрами в нижній білизні.

Українська співачка і телеведуча, яка живе і працює в Росії, Регіна Тодоренко, яка продовжує зберігати мовчання щодо геноциду українців, показала свою фігуру після других пологів.

Вона запостила своє "післяпологове" фото в соціальній мережі Instagram, продемонструвавши фоловерам обвислу попу і живіт.

"Я не з тих жінок, які виходять з пологового будинку як струнка, граціозна лань. Доводиться потрудитися", - говорить вона.

Зазначимо, що раніше Регіна Тодоренко перестала приховувати свою підтримку РФ у війні з Україною. Якщо раніше вона сповідувала мантру "артисти поза політикою", то тепер прийняла рішення продати Україну і рідну Одесу, в якій все ще живе її сім'я і друзі.

Раніше Регіна прикривалася своєю вагітністю і слабким здоров'ям, як щитом від публічних висловлювань і демонстрації переконань. Зараз росЗМІ повідомляють, що вона прийняла запрошення на зйомки в російському телешоу Льодовиковий період.

На своїй сторінці в Instagram Тодоренко розповідає, як щаслива повернутися на знімальний майданчик. Пропозицію про участь у проекті вона прийняла через 10 днів після других пологів - близько 3 місяців тому.
Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти