Тіна Кароль зізналася, у кого на її думку "один із найкращих голосів в Україні"

Тіна Кароль новини - Кароль висловилася про Shumei / колаж: Главред, фото: instagram.com/tina_karol

Не багато хто отримував таку похвалу від музичної діви.

Українська співачка Тіна Кароль невпинно вдосконалюється на музичній ниві, і є потужною вокалісткою. Тому високо цінує й інших артистів, коли вони проявляють професіоналізм у цій сфері.

Так нещодавно діва зазначила, кого вона вважає одним із найсильніших чоловічих голосів на українській сцені. Тож не дивно, що після таких компліментів Кароль із великим задоволенням співпрацює з ним.

Йдеться про співака Shumei. "Співати з Олегом — це справжнє задоволення, адже він один з найкращих голосів і тембрів в Україні. Завжди музично, професійно і з чудовим вайбом", - зазначила співачка в інтерв'ю для NV.

Артисти випустили дуетом два треки - "Стерва" та "Дзвони". Ідея втілити в життя музичну співпрацю належала Олегу Шумею, і вилилася в особливі для Кароль треки.

Хто така Тіна Кароль?

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) - українська співачка й актриса, телеведуча. Народна артистка України (2017), солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше ексголовнокомандувач ЗСУ, а нині - посол України у Великій Британії Валерій Залужний показав романтику на рідкісному фото з дружиною і заговорив про Україну.

Також українська співачка Альона Вінницька жорстко розкритикувала колегу по гурту ВІА Гра Віру Брежнєву. Вона висловила недовіру до патріотичної позиції колишньої дружини Костянтина Меладзе.

Читайте також:

Новини заразКонтакти