Тимур Мірошниченко вперше показав, як виглядає його прийомний син

Тимур Мірошниченко показав прийомного сина / колаж: Главред, фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Фото Мірошниченко зі світловолосим малюком, який міцно притискається до нового батька, розчулює до сліз.

Пара українських ведучих, Тимур та Інна Мірошниченко, вже виховують двох дітей. Під час війни вони прийняли серйозне рішення - подарувати сім'ю дитині з дитячого будинку.

Всупереч проблемам, з якими Мірошниченки боролися протягом останніх місяців, вони змогли знайти свою дитину, яку Інна називає "сином, народженим серцем". Зараз щасливі батьки очікують оформлення документів.

Тим часом вони не упускають будь-яку можливість налагодити контакт з малюком - кожну вільну хвилину вони проводять в Житомирі, де їх чекає прийомний син.

На своїй сторінці в Instagram Тимур ділиться першим фото, на якому можна розглянути хлопчика - для дитини, якій майже виповнилося два роки, він ще зовсім малятко, проте зв'язок між ним і майбутніми батьками вже видно неозброєним оком.

У кадрі Тимур сидить на підвіконні, хлопчик затишно влаштувався у нього на колінах. Разом вони мрійливо дивляться у вікно. "Зовсім скоро ти будеш вдома", - підписав знімок ведучий.

Тимур Мірошниченко показав прийомного сина / instagram.com/timur.miroshnychenko

Раніше українська співачка Камалія розкрила подробиці її розставання з пакистанським мільйонером Мохаммадом Захуром, з яким перебувала у відносинах 20 років.

Також нова обраниця українського шоумена Володимира Остапчука, 22-річна журналістка Катерина Полтавська, спровокувала чутки про свою вагітність від ведучого.

Інші новини:

Новини заразКонтакти