Тимур Мірошниченко назвав своїх фаворитів за весь час Євробачення

Тимур Мірошниченко / Скріншот YouTube

Телеведучий Тимур Мірошниченко виділив одного учасника з усіх, назвавши його номером один.

Ведучий "Євробачення-2023" Тимур Мірошниченко розповів, хто його найулюбленіші учасники Євробачення.

Про це ведучий розповів у прямому ефірі під час другого півфіналу пісенного Міжнародного конкурсу "Євробачення 2023".

За словами Мірошниченка, йому цікаві такі учасники, як Кончіта Вурст, група Maneskin. Але найулюбленіший артист конкурсу, без сумніву, Вєрка Сердючка. "Але номер один для мене - це Вєрка Сердючка", - сказав Тимур.

Дивіться відео про найяскравіші виступи українських артистів на пісенному конкурсі Євробачення:

Відзначимо, що в Ліверпулі, Великобританія, йде другий півфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2023". У другому півфіналі конкурсу за потрапляння до фіналу боротимуться 16 країн-учасниць.

Раніше Главред писав про те, що Хорватська група Let 3 справила своєю піснею Mama ŠČ! у першому півфіналі Євробачення-2023 справжній фурор: під кінець номера на сцені похмурий тип в чорному плащі "підірвав" гіперболічні ракети, а інші учасники колективу залишилися танцювати лише в трусах і майках.

Нагадаємо, раніше Тимур Мірошниченко показав зворушливе відео зустрічі зі своїми дітьми вперше за більш ніж 100 днів війни в Україні. Сім'я Мірошниченко - дружина Інна, дочка Мія і син Марко, покинули країну на початку військового вторгнення РФ. Зараз вони прийняли рішення повернутися до батька сімейства.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти