Танцюриста Дорофєєвої мало не вбив діючий співробітник УДО - у соцмережі скандал

Надя Дорофєєва / instagram.com/nadyadorofeeva

Протягом дня після інциденту знайшли чоловіка, який мало не відправив на від Світ танцюриста з групи Наді Дорофєєвої.

Чоловіка, який побив до напівсмерті танцюриста Женю, який працює на Надю Дорофєєву, знайшли дуже швидко - майже всі зірки українського шоу-бізу кинули клич і почали шукати. У результаті, вночі на 2 серпня вже було виявлено, що це співробітник УДО.

В Управлінні державної охорони у facebook офіційно підтвердили, що це їх діючий співробітник, пообіцяли розслідування і допомогу.

Однак у соцмережах під їх постом розвернувся справжній скандал-серед коментаторів опинилися люди, які заявили, що це УДОшник так захистив українських дітей від ЛГБТ-суспільства.Читати також"Зробили трепанацію черепа": у Дорофєєвої жорстоко побили танцюриста в центрі Києва

При цьому причина конфлікту досі залишається невідомою - всі чекають, поки Женя вийде з коми і зможе дати свідчення.

Нагадаємо, що в Києві жорстоко побили танцівника надії Дорофєєвої. Його ввели в медикаментозний сон. У соцмережах співачка повідомила, що пізно ввечері хлопець разом з друзями вийшов з гей-клубу. Коли несподівано невідомий спочатку штовхнув, а після раз по раз вдарив танцівника об паркан. У Євгена-крововилив у мозок, медики вже зробили трепанацію черепа, і за словами прес-секретаря Дорофєєвої, його планують виводити з коми.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти