"Сюрреалістична картинка": Брежнєва пішла від Меладзе через його юну коханку

Шлюб Брежнєвої і Меладзе розпався через зради продюсера - Беспалов / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic, instagram.com/ververa

За словами відомого блогера, Костянтин Меладзе настільки захопився новим "проєктом", що геть забув про дружину.

Українська співачка Віра Брежнєва підтвердила чутки про те, що вона та музичний продюсер Костянтин Меладзе більше не разом. За 8 років їх офіційного шлюбу цю пару супроводжувало безліч пліток. Тепер же головна: що послужило причиною розриву Брежнєвої і Меладзе?

Одна з найпопулярніших версій - політичні переконання. Співачка з перших днів повномасштабної війни підтримує Україну та займається волонтерством; продюсер за майже два роки вторгнення так і не знайшов часу заявити про свою позицію.

Тепер уже колишнє подружжя своє розлучення коментувати відмовляються, але нову версію блогеру-пліткареві Богдану Беспалову принесли його "кошенята"-інформатори. На своєму YouTube-каналі він розповів, що Віра пішла від Костянтина через його зради. Але проблема була не тільки у фізичному потягу продюсера: він знайшов собі нову музу на заміну Брежнєвої.

Проблеми в їхньому шлюбі почалися в 2021 році, коли до гурту ВІА Гра прийшла Софія Тарасова. Вона відразу сподобалася Меладзе, і він вирішив допомогти дівчині стати зіркою. Свій новий проєкт він довгий час приховував від усіх, побоюючись засудження, адже Софі всього 22 роки, а продюсер майже в три рази її старше.

"Це дуже приховували через можливе засудження суспільства. Між ними різниця майже 40 років. Батьки Софії знали про це з самого початку і були не проти, бо у її сім'ї ідея фікс зробити Софу зіркою за всяку ціну. Цей роман послужив серйозним змінам не тільки в житті Меладзе. Про їхній роман знали лише троє людей. Їхній дует вийшов не просто так. У Меладзе великі плани зліпити з Софії велику зірку в Росії. Зараз активно готуються демки і концепція образу артистки", - розповів інсайдер.

Беспалов назвав те, що відбувається в особистому житті Костянтина Меладзе "сюрреалістичною картинкою".

Дивіться сюжет про розлучення Меладзе і Брежнєвої:

Раніше зірка Жіночого кварталу, акторка і радіоведуча Лєра Товстолєс натякнула на стосунки з відомим співаком. Вона поділилася романтичними кадрами з ENLEO.

Також шоумен Микита Добринін вперше пояснив розлучення з блогеркою Дашею Квітковою. Колишній "холостяк" зазначив, що намагається зберегти стосунки з колишньою заради їхнього спільного сина Льва.

Інші новини:

Новини заразКонтакти