Старий друг Алли Пугачової розкрив секрет її приїзду до РФ

Ігор Лалетін розповів, навіщо Алла Пугачова приїжджала в рф / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

З якої причини Примадонна опинилася в країні-окупанта знає людина, тісно пов'язана з її творчістю.

Тиждень тому Алла Пугачова розбурхала публіку своїм приїздом в країну на болотах - раніше вона приїжджала лише на похорон до старих друзів або інкогніто з особистих питань. Мету свого неанонсованого візиту Примадонна не розголошувала, через що в ЗМІ стали з'являтися різні здогади.

На цю ситуацію пролив світло Ігор Лалетін - звукорежисер, з яким Пугачова співпрацювала багато років. Під час свого візиту до Латвії співачка зателефонувала Лалетіну з проханням допомогти їй записати "три пісеньки для внутрішнього користування".

На думку звукорежисера мова не йде про повноцінне повернення Алли Борисівни на сцену - те, що вони записали, дійсно було схоже на романси "для своїх", а не на забійну попсу, яку можна продати. До того ж голос у Примадонни, стверджує Лалетін, вже зовсім не той, що раніше.

"Любовні звичайні пісні. Про жінку, про чоловіка, про любов до чоловіка, про любов до дітей. Тобто, якесь звичайне домашнє абсолютно яке-небудь таке. Ну, тобто, це не "крижаний горою айсберг". Це не попсові пісні", - розповів він.

Також режисер переконаний, що більше в країну-агресора Алла Пугачова повертатися не планує.

Раніше українська ведуча і журналістка Наталія Мочейчук розповіла, що Пугачова і Галкін відмовилися давати їй інтерв'ю, коли вони випадково зустрілися в Юрмалі.

Також росЗМІ стали розпускати чутки про те, що двійнята Ліза і Гаррі не є дітьми Галкіна. Їх батьком називають фаворита Алли Пугачової, якому вона надавала знаки уваги.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Автор: Анна Підгорна
Новини заразКонтакти