"Змиритися складно": дружина путініста Ігоря Ніколаєва висловилася про другу вагітність

Юлія Проскурякова відповіла на чутки про вагітність / колаж: Главред, фото: instagram.com/uliaveronika/?hl=uk

Дружина Ніколаєва розповіла, що її весь час записують до лав вагітних через невеликий живіт.

Дружина російського музиканта Ігоря Ніколаєва, який визнав незаконну анексію українського Криму, співачка Юлія Проскурякова вирішила поставити крапку в чутках про її вагітність.

Нещодавно в пропагандистських росЗМІ з'явилися новини про те, що Проскурякова засвітила кругленький живіт, але у своїх соцмережах дружина путініста не стала мовчати і відповіла на чутки про другу вагітність.

"Просто я не худа! З цим у шоу-бізнесі змиритися складно, мабуть. Усі мають бути дуже худими. Невеликий живіт, і все, тебе весь час записують у вагітні", - заявила Проскурякова.

Хто такий Ігор Ніколаєв?

Ігор Ніколаєв - радянський і російський музикант, композитор, поет, автор пісень, співак, гітарист, піаніст, продюсер, актор; народний артист Російської Федерації (2019).
З початку повномасштабної війни Ігор Ніколаєв воліє мовчати про звірства окупантів в Україні, публічно він не засуджував кровопролиття в нашій країні. Однак нещодавно він виступив із Крістіною Орбакайте в синьо-жовтих костюмах, за що в РФ його почали цькувати. Росіяни побачили в цьому натяк на антивоєнну позицію артиста.

Ігор Ніколаєв - останні новини по темі

Зазначимо, син зрадниці Наташі Корольової став дуже схожим на її колишнього чоловіка - Ігоря Ніколаєва, шанувальники навіть назвали його копією композитора. А одна фанатка написала, що потрібно зробити тест ДНК.

А також дружина Ігоря Ніколая розповіла, що їхній улюблений собака помер від онкозахворювання. Також артистка пояснила, що собаці було вже 14 років і вона просто не змогла впоратися з недугою.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти