"Скільки залишилося - один Бог знає": лікарі не можуть допомогти Аллі Пугачовій - росЗМІ

Алла Пугачова почала лікування / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey/

Родич Пугачової розповів, що її здоров'я погіршилося.

Близький родич російської співачки Алли Пугачової, яка публічно засудила вторгнення РФ в Україну і виїхала з країни-окупанта жити в Ізраїль, розповів пранкеру Соряну про труднощі співачки.

Як повідомляють росЗМІ, з пранкером зв'язався один із членів сім'ї Пугачової і розповів, як вона страждає через те, що за кордоном вона "прогадала з лікарями".

"Медик не ознайомлений зі специфікою організму Алли, стан почав погіршуватися, лікарі забили на сполох. Алла все частіше стала дзвонити своїм лікарям у столицю, щоб ті проконсультували її лікарів. Опухають ноги, болить серце, постійно піднімається тиск і мучить діабет. Скільки залишилося - один Бог знає", - заявило джерело.

Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто така Алла Пугачова?

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Раніше стало відомо, чому насправді розлучилися Філіп Кіркоров і Алла Пугачова. Приватну версію висловив колишній концертний директор співака, і зазначив, що роман Примадонни з Галкіним там ні до чого.

Тим часом колишній друг Алли Пугачової розповів про її проблеми з Максимом Галкіним. Нібито в їхньому шлюбі зараз не все так гладко, як вони намагаються показати в інформаційному просторі.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти