Шнуров подав до суду на Пригожина за погрози розправою

Сергій Шнуров / Instagram

Сергій Шнуров хоче домогтися покарання Пригожина за необережні висловлювання.

Знаменитий музикант і шоумен Сергій Шнуров і Йосип Пригожин винесли на громадський розгляд свій конфлікт. Сергій Шнуров подав до суду на продюсера і чоловіка Валерії.

Як повідомляє телеграм-канал LifeShot, Шнуров звинувачує Пригожина за статтею ст.119 КК РФ, яка "тягне" на 5 років.

Конфлікт між Шнуровим і Пригожиним тягнеться з весни: тоді Сергій висміяв продюсера за його скарги про падіння доходів через пандемію. Потім почався обмін колкостями і в підсумку Пригожин сказав, що готовий дійти до рукоприкладства через критику на адресу своєї дружини Валерії.

В результаті, Пригожин перейшов до прямих загроз.

"Сергій Шнуров був змушений звернутися за допомогою і захистом в правоохоронні органи. В даному випадку висловлювання Йосипа Пригожина підпадають під ознаки складу злочину, передбаченого ст.119 КК РФ – загроза заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю (до 5 років позбавлення волі)", - розповів юрист Сергія Шнурова.

На цьому шоумен не зупинився, і домігся роз'яснювальних робіт Пригожину з боку поліції.

"Для того, щоб задиристий пан Пригожин не перейшов від погроз до дій, поки йде дослідча перевірка, ми подали в поліцію ще одну заяву - профілактичну. Воно зобов'язує поліцію, провести ряд заходів, спрямованих на роз'яснення пану Пригожину неприпустимості вчинення протиправних дій щодо Сергія Шнурова", - додав він.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти