Серга назвав українську співачку, яка відмовилася приїхати на фронт

Коля Серга розповів про зірок, який не дотримали слово / Фото Колаж, фото скріншот, Facebook

Коля Серга відверто розповів про те, хто як себе веде під час війни.

Український співак і телеведучий Коля Серга розкрив неприємні подробиці щодо однієї з популярних українських співачок.

Про це він розповів в рамках інтерв'ю YouTube каналу "Грунт".

За словами музиканта, виступати на лінії фронту для військових відмовилася українська зірка Тіна Кароль. За словами артиста, багато зірок бояться. І в основному бояться ті, хто більшу частину часу перебуває закордоном.

"Хтось обіцяв, але не приїжджав. Тіна Кароль, наприклад. За день постійно відмовлялася. Ну їй страшно було. Я розумію, що знаходилися якісь причини, але базово - це страх. Може бути, вона до госпіталів приєднатися", – розповів Серга.

Артист, який створив "культурний фронт", що підтримує українських захисників, відзначив і тих, хто приємно здивував його.

"Я багато кого не знав і у мене в принципі не було якогось відношення, але, познайомившись, я був дуже приємно здивований, що у нас є така людина в Україні. Той самий Козак Сіромаха. Дуже багато артистів у нас, які невідомі, але ми їх знаходимо, вони талановиті: вуличні музиканти, з театрів люди, поети. Мирослав Кувалдін з "території А". Він зараз у" культурному десанті", ми його забрали до себе. Він не хотів, був у Донецькій області... Він неймовірно працьовита людина", - додав Серга.

Нагадаємо, раніше співачка Тіна Кароль - разом з легендарним оскароносним композитором Дайан Уоррен, яка співпрацювала з Селін Діон, Леді Гагою, Вітні Х'юстон, Тіною Тернер та ін., створила композицію One Nation Under Love.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль придбала квартиру на Івано-Франківщині для родини 9-річного Єгора, який вів щоденник, перебуваючи з рідними в окупованому та зруйнованому Маріуполі.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти