Російському фігуристу Костомарову знову ампутували кінцівки

Роман Костомаров / Фото Известия

Російському фігуристу і знову ж загрожує чергова ампутація кінцівок.

Російський фігурист Роман Костомаров, який після ускладнень вірусної інфекції продовжує боротися за життя, знову опинився на хірургічному столі.

Як повідомляє пропагандистський смітник "Московський комсомолець", за словами джерела з лікарні, Костомарову знову ампутували кінцівки. Повідомляється також, що Романа знову підключали до ШВЛ і ампутували не тільки стопи, але і гомілки обох ніг, а також всю кисть руки.

"Костомаров дійсно прийшов до тями, його дружина фігуристка Оксана Домніна знаходиться постійно поруч з ним. Прийшовши до тями, він всіх, фігурально кажучи, змучив – в сенсі, весь медперсонал. Так, ганяв усіх, просив помити голову йому, а медсестра морозивом його годувала", - повідомляють джерела в лікарні.

"Але сьогодні Роман знову був підключений до ШВЛ, а відключали його буквально на кілька годин, після того, як стало зрозуміло, що він може дихати самостійно. Його організм дуже ослаб, людина дійсно втратила більше 50 кг.друга рука у нього зараз чорніє, лікарі поки чекають – робити ампутацію чи ні", - пише ЗМІ.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що російському фігуристу Роману Костомарову, який підтримує загарбницьку війну Росії проти України і все ще перебуває у важкому стані, знову будуть ампутувати частини тіла.

Незважаючи на райдужні прогнози в російських пропагандистських ЗМІ, Костомаров продовжує знаходиться в лікарні під безліччю апаратів. Більш того, у нього продовжує прогресувати сепсис.

Нагадаємо, раніше російському фігуристу стало гірше. У Костомарова уражена чверть головного мозку: крововилив і гематома в лобовій частці, — стан фігуриста критичний.

"За нашими даними, ураження легенів — більше не головна проблема спортсмена. Лікарі вважають, що інфекція від отиту могла перейти з вух на мозок і дати ускладнення", - пише ЗМІ.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти