Росіяни "заплювали" Волочкову за фото з донькою

Росіяни "заплювали" Волочкову за фото з донькою / скріншот

Анастасія Волочкова обурила шанувальників публікацією зі своєю донькою Аріадною.

Російську балерину Анастасію Волочкову різко розкритикували шанувальники за фото з донькою Аріадною.

На своїй сторінці в Instagram вона вирішила привітати дочку з Днем матері, опублікувавши архівний знімок.

"Бути балетною мамою - це особливе щастя! Я й припускати не могла, народивши Аріадну Волочкову, що вона буде такою чудовою людиною! Це найкраще, що я змогла подарувати світу! І, повірте, ця дівчинка, якій вже 17 років, проявить себе в кращих якостях і буде світити завжди!",- написала Волочкова в підписі до фото.

Волочкова з донькою / скріншот

Шанувальники були здивовані такими словами Волочкової, оскільки Аріадна вже багато років живе з батьком, а не з матір'ю.

"Замість того, щоб маму свою привітати, вона сама себе вітає. Дивна людина, одним словом - нарцис", "А у цієї прекрасної дівчинки є мама?", "Дочка у вас хороша, спору немає! Тільки вона вам не потрібна! У вас завжди мужики на першому місці!", - писали в коментарях під постом Волочкової.

Нагадаємо, раніше балерина показала підготовку до зйомок кліпу, але шанувальники засипали балерину "словами підтримки", порадивши зав'язувати зі співом і зайнятися гардеробом і зовнішнім виглядом.

Також ми повідомляли, що на своїй сторінці в Instagram вона опублікувала кілька знімків, на яких позує в дивній позі - тримає в руках свічку, стоячи на колінах.

Вам може бути цікаво:

Автор: Сергій Кущ
Новини заразКонтакти