Рік і Морті, і Мисливці на тролів стали найпопулярнішими серіалами Netflix в Україні

Netflix / playua.net

Телесервіс Netflix щосили працює над українізацією свого сайту для користувачів з України, а поки що показав, які серіали для українців стали найцікавішими.

Донедавна у Netflix з'явилася функція регулярного визначення найпопулярніших серіалів, вона розраховується для кожної окремої країни і показується в кабінеті користувача, який проплатив свій абоненмент.

На тлі того, що зараз виходять нові серії Ріка і Морті, і готується фінальна частина Саги Мисливці на тролів, в Україні знову оновився список топ-10 переглядаються шоу.

Якщо роздумуєте, що подивитися на наближення вихідних - можна звернути увагу на цей рейтинг від Netflix.

Топ-10 серіалів і фільмів на Neflix

1. "Секс / Життя"

Незважаючи на неоднозначну назву - це не якась еротика. Головна героїня серіалу за своїм бажанням стала матір'ю і дружиною. Але її думки не покидає бурхливе минуле. Її постійно мучать спогади колишнього на тлі розміреного і спокійного життя в сьогоденні. І ось доля приносить їй можливість - її коханець повертається з минулого...

2. "Як стати тираном"

Документальний серіал з провокаційною назвою вже через кілька днів після появи потрапив в топ-10 українських улюблених стрічок.

У серіалі є згадка про Україну і Голодомор. Ведучим шоу став Пітер Дінклейдж-правиця Дейенеріс з Гри престолів.

3. "Хороший лікар"

Серіал розповідає про хлопця Шона Мерфі, молодого хірурга, який страждає аутизмом. Всупереч нульовим здібностям до соціалізації, але великим талантам він потрапляє в престижну лікарню Сан-Бонавентура в Сан-Хосе. Шон використовує свій вроджений талант для того, щоб рятувати життя пацієнтів і кинути виклик своїм скептичним колегам.

4. "Рік і Морті 5 сезон"

Так, так, лише нещодавно новий сезон стартував на екранах, але він дійсно безперечний лідер серед "мультиків для дорослих" вже не перший тиждень. Куди заведе Ріка його одержимість в цьому сезоні, і хто з його родичів ще більше стане схожим на божевільного соціопата-вченого, якого бояться всі у Всесвіті?

5. "Я ніколи не..."

Переживши жахливий рік, американка індійського походження Деві намагається змінити своє життя і стати популярною в школі, проте це не так легко зробити, як вона вважала. Серіал про підліткові проблеми, расизм, і особливу культуру іммігрантів в США додасть шарму вашим вихідним.

6. "Чудова сімка"

Крісс Пратт очолює банду героїв-невдах, які стають на захист невеликого містечка на Дикому Заході. Чорт, це не Вартові Галактики, але про що буде серіал, і як буде розвиватися сюжет ми вже і так знаємо.

7. "Люпен 2 сезон"

Другий сезон нової адаптації романів про геніального злодія. Тільки ця дуже не расистська, і націлена на дуже важливий шар суспільства. Ассан Діоп - злодій-джентльмен, який ще в дитинстві прочитав книгу про пригоди грабіжника Арсена Люпена і тепер збирається обчистити Лувр. Це помста багатому сімейству, через якого 25 років тому батька Діопа незаслужено засудили за злочин.

8. "Мисливці на тролів: повстання титанів"

Гільєрмо Дель Торо готовий поставити жирну крапку в історії про магію, тролів, гоблінів і чарівників, а також стерти з лиця землі Аркадію в останньому пориві протистояння, цього разу такої потужності, що всі сили повинні об'єднати і прибульці, і люди і всі магічні істоти.

9. "Еліта"

Іспанський серіал про те, як троє підлітків з бідних сімей потрапляють в "Лас Енчінас" – найпрестижнішу школу в Іспанії. Забезпеченим дітям не подобаються новачки, і починається безжальна битва за владу. У хід підуть будь-які засоби і методи, навіть вбивство...

10. "Бладшот"

Несподівано в рейтинг серіалів затесався фільм 2020 року з Вином Дизелем. Цього разу його герой заради сім'ї знищує корпорацію, яка створює технічно модифікованих солдатів, щоб поставити їх на захист зовсім не великої держави США,

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти