"Скільки гівна": Влад Топалов накинувся на хейтеров Регіни Тодоренко

Регіна Тодоренко і Влад Топалов / Instagram

Чоловік Регіни Тодоренко, яка невдало висловилася про домашнє насильство, вызвірився на росіян за свою дружину.

Влад Топалов несподівано накинувся на росіян. Він різких висловлюваннях засудив хейтеров своєї дружини Регіни Тодоренко і згадав, що у нього помер друг звукорежисер, чия смерть збіглася з піком скандалу.

Він вирішив заступитися за свою дружину Регіну Тодоренко в Instagram.

"Ви стільки обрушили гівна на мене, на мою сім'ю. Бог вам суддя, я і сам не святий. Але догляд Діми (Доброго - ред.) мені в черговий раз нагадав, що є в житті речі важливі, а є неважливі. Все, що ви маєте проти мене, моєї дружини, моєї родини, - це все неважливо. Як би ви там не розривалися від злості на своїх диванах, від заздрості, ненависті - ви не важливі. Життя моєї сім'ї і здоров'я - це важливо. Я вас не боюся. А ось догляду близьких я боюся, - сказав Топалов. - Я вам чесно скажу, моя родина пережила важкий стрес за останні 5 днів. Завдяки вам мою дружину позбавили всього, чого вона домагалася - звань, проектів, контрактів, роботи, грошей, всього".

Співак поскаржився, що бути добрим - складно, але це те, до чого він прагне.

"Ви ненавидите мене, мою дружину, а я ненавиджу вас. Я готовий вбити кожного з вас, ви готові вбити мене, мою дружину, мою дитину. Ви бажаєте мені і моєму синові згоріти у вогні. Моєму сину рік і 4 місяці, а ви бажаєте нам згоріти у вогні. Було б здорово, якби ми навчилися бути добрішими. Чоловік образив тебе до глибини душі, як напевно моя дружина когось з вас, а ви - нас. І взяти в цей момент, не бажати спалити його на вогні, а сказати: я тебе прощаю", - заявив він.

Пізніше в Instagram Влад Топалов опублікував примирливий пост, в якому запропонував користувачам мережі "рухатися далі".

"Я втомився від всієї цієї злості і ненависті. Чесно. Зла не тримаю ні на кого", - написав він.

Нагадаємо, на вихідних Регіна Тодоренко зробила заяву під час прямого ефіру в Instagram, в якому користувачі соцмереж побачили підтримку домашнього насильства. З-за цього спочатку її почали труїти в соцмережах, а коли все вийшло з мереж, з Регіною Тородернко розірвали контракти знамениті бренди. У підсумку, сім'я Регіни і Влада зазнала збитків, які найближчим часом можуть вилитися в мільйони. Крім того, скандал негативно вплинув на імідж пари.

Новини заразКонтакти