Регіна Тодоренко зняла фільм про домашнє насильство

Регіна Тодоренко / Instagram

Регіна Тодоренко працює над тим, щоб виправити враження від свого висловлювання про домашнє насильство. Вона представила перший записаний фільм.

Регіна Тодоренко вжила заходів, щоб виправити враження від свого невдалого висловлювання з приводу домашнього насильства, яке коштувало їй розриву контрактів з низкою відомих брендів.

Тодоренко почала роботу над новим проектом, що стосуються домашнього насильства, і вже встигла записати перший фільм. Прем'єра стрічки відбулася на її офіційному youtube-каналі.

Регіна Тодоренко сконтактувала з низкою адвокатів і психологів, щоб записати фільм А що я зробила, щоб допомогти? Він вийшов онлайн 3 травня на ютуб, і набрав значну кількість переглядів через скандал, який ще до кінця не затих.Читати також"Скільки гівна": Влад Топалов накинувся на хейтеров Регіни Тодоренко

Створення проекту А що я зробила, щоб допомогти? прокоментувала Тороденко особисто.

"Я вирішила розібратися в проблемі і весь цей тиждень спілкувалася з провідними експертами в галузі домашнього насильства. Результатом став фільм, який допоможе позбутися від забобонів в цьому питанні і – найголовніше – розповість, що робити, якщо це сталося з вами або з кимось із ваших знайомих", - пояснила свій вчинок Регіна Тодоренко.

Фільм Регіни Тодоренко А що я зробила, щоб допомогти? дивитися онлайн:

Представники Регіни Тодоренко заявили, що всі кошти від монетизації відео будуть спрямовані у фонди боротьби з домашнім насильством.

Новини заразКонтакти