Путінській співачці Валерії лікарі не можуть поставити діагноз

Валерія / instagram.com/valeriya/

Вона сама додає, що її сильно турбує відсутність діагнозу. Вона сильно хвилюється про своє дорогоцінне здоров'я.

Путінській співачці, яка разом зі своїм Шреко-чоловіком підтримує повномасштабне вторгнення Росії в Україну Валерії, ніяк не можуть поставити діагноз.

Як написало російське пропагандистське ЗМІ Стархіт, російська виконавиця захворіла ще в січні, але лікарі не змогли з'ясувати, чим саме захворіла путіністка і любителька війни.

Тим часом, за словами самої співачки, вона захворіла ще 5 січня, потім підчепила, можливо, коронавірус або ще щось. "Я не знаю, що це було, досі не сказали. Ми здали кров-кров ідеальна. Сказали: ну якийсь був вірус, який - не знаю. Якийсь дивний, дуже довгий", - поділилася 54-річна виконавиця.

Любителька війни і смертей додала, що її турбує відсутність діагнозу, незважаючи на те, що вона пройшла повне обстеження і здала всі аналізи.

Нагадаємо, раніше українська співачка Аліна Гросу, яка не так давно оговталася від серйозного захворювання, розповіла на своїй сторінці в Instagram, що ж все таки з нею сталося. Співачка поділилася інформацією про те, як відразу після повномасштабного вторгнення терористичної Росії в Україну, почалася її власна драма, що стосується здоров'я.

"Почався мій особистий рік пекла", - написала вона на своїй сторінці.

Раніше також колишня дружина голлівудського актора Брюса Вілліса Демі Мур, якому нещодавно був поставлений діагнозу "афазія", поділилася оновленими даними про стан актора.

На своїй сторінці в Instagram, актриса написала, що з тих пір, як навесні 2022 року вони оголосили діагноз актора, його стан прогресував.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти