Путініст Пригожин раптово став на бік Алли Пугачової - деталі

Йосип Пригожин висловився про Аллу Пугачову / колаж: Главред, фото: hinstagram.com, Алла Пугачова, t.me, співачка Валерія

Пригожин зазначив, що Алла Пугачова сама має право обирати, де їй перебувати.

Коротко:

Російський музичний продюсер Йосип Пригожин, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, сказав, що співачку Аллу Пугачову потрібно залишити в спокої.

Зазначимо, Алла Пугачова публічно засуджує політику Кремля і виїхала з сім'єю з РФ жити в Ізраїль, а зараз вона перебуває на Кіпрі.

У коментарі для пропагандистських росЗМІ, Пригожин зазначив, що співачка пішла на пенсію і має повне право жити, де хоче.

"Поїхала - дай Бог їй здоров'я. Залиште її в спокої", - сказав продюсер.

Також він заявив, що позиція Примадонни зрозуміла - вона поїхала за чоловіком Максимом Галкіним, якого визнано іноагентом у Росії і який має свою точку зору.

"Його гумор іноді зашкалює. Йому здається, що це смішно, але в сьогоднішніх обставинах комусь не смішно", - підсумував путініст.

Алла Пугачова / інфографіка: Главред

Хто така Алла Пугачова

Алла Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, авторка пісень, режисер-постановник, музичний продюсер, кіноактриса; народна артистка СРСР (1991). Після кривавого вторгнення РФ в Україну покинула рідну країну разом зі своєю сім'єю. 18 вересня 2022 року у своєму інстаграмі Пугачова звернулася до Міністерства юстиції РФ із проханням занести її до списку "іноагентів". Її чоловіка Максима Галкіна вже внесено до цього списку російською владою через антивоєнну позицію.

Алла Пугачова - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно Главред повідомляв, щоАлла Пугачова відреагувала на останній пост свого онука Микити Преснякова. Примадонна підтримала молодого музиканта в його творчих успіхах у США і написала: "Жги, синку".

А також колишня сусідка Алли Пугачової Лідія Панкрухіна спілкується з племінником артистки Владом і він заявив, що у Примадонни проблеми з чоловіком Максимом Галкіним.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти