"Прогресуюча форма": молода російська співачка оголосила, що кидає сцену через важку хворобу

Співачка мучиться від сильних болів / Колаж Главред, фото Instagram / _zivert

Російська актриса більше не може виступати через сильні болі.

Російська співачка, яка виступає під псевдонімом Zivert, записала відео звернення до шанувальників.

За інформацією російських пропагандистських ЗМІ, артистка розповіла, що змушена скасувати концерти у зв'язку з погіршенням стану.

"Хлопці, ви все добре знаєте про мої проблеми зі здоров'ям, які почалися майже півтора роки тому, через які були скасування і перенесення моєї діяльності. І сталося так, що ці проблеми повернулися в моє життя знову, тільки тепер вони знайшли дуже прогресуючу форму", - повідомила вона.

За її словами, на якийсь час їй ставало краще після написання альбому, і їй здавалося, що справа життя її витягне. "Але я періодично лише підлікувала якісь наслідки, але так і не вдалося з'ясувати причину", — говорила Zivert.

Співачка також додає, що остання крапля трапилася на недавньому концерті в Калінінграді, коли їй довелося виходити на сцену під дією сильних препаратів.

"Вийшла на сцену і відпрацювала сольник, після чого зі страшними болями поверталася в Москву. Далі лікарями моєї команди і мною було прийнято непросте рішення категорично заборонити мені будь — яке сильне фізичне навантаження і як наслідок всі мої майбутні концерти і корпоративи в містах»,-розповіла 33-річна зірка.

Відзначимо, що артистка не розкрила, про яку хворобу йдеться. Однак у 2020 році вона скаржилася на загин жовчного міхура, у 2023-му - на проблеми з шиєю, яку защемляло так, що почалися панічні атаки.

Нагадаємо, раніше п'яного пропутінського співака Діму Білана зняли на концерті в Казахстані - артист на сцені невиразно бурмотів і співав, забуваючи слова і не потрапляючи в ноти.

Главред повідомляв, що на співачку-зрадницю Анну Asti після "голої" вечірки Івлєєвої подали до суду з позовом на чверть мільйоназа порушення авторських прав.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти