Принц Вільям потрапив у гучний скандал через Меган Маркл

Принца Вільяма звинуватили в лицемірстві / Reuters

Висловлювання герцога Кембриджського підняли хвилю обурення і його звинуватили в лицемірстві.

Принц Вільям після заяви про расизм у футболі потрапив у скандал.

Як пише видання Insider, герцог Кембриджський розмістив кілька публікацій на своїй сторінці в Twitter, в яких засуджує расистські коментарі на адресу футболістів Челсі і Манчестер Юнайтед.

"Расистські образи, будь то на полі, трибунах або в соцмережах, гідні презирства, і вони повинні припинитися зараз же. Ми всі відповідаємо за створення середовища, в якому такі образи неприпустимі. Я вдячний всім гравцям, вболівальникам, клубам і організаціям, які рішуче засуджують ці зловживання", - написав принц Вільям, який є президентом Футбольної асоціації Англії, на сторінці Кенсінгтонського палацу.

Такі висловлювання герцога Кембриджського підняли хвилю обурення серед підписників і його звинуватили в лицемірстві. Принцу Вільяму нагадали, що свого часу він не став на захист родички – герцогині Сассекської.

Читати такожЗеленська емоційно згадала зустріч з Кейт Міддлтон і принцом Вільямом

"Я б дійсно хотіла, щоб ви і ваша сім'я були такими ж гучними антирасистами, коли мішенню була герцогиня Сассекська", - прокоментувала запис оглядач і автор CNN Крістен Майнцер.

Меган Маркл з 2016 року змушена була боротися з расизмом в соціальних мережах з тих пір, як почала зустрічатися з принцом Гаррі. На її адресу постійно надходили повідомлення і звинувачення, що обраницею принца стала дівчина змішаної раси. Принц Гаррі став на захист коханої і навіть випустив спеціальне звернення.

Меган Маркл - про що раніше повідомляв Главред:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти