"Позорище, фальш, лицемірство": Волочкова накинулася на колишнього через весілля

Анастасія Волочоква / Instagram

Російська балерина Анастасія Волочкова заявила, що її зранку турбують журналісти щодо весілля батька її дочки Ігоря Вдовіна.

Анастасія Волочкова оголосила про те, що їй абсолютно все одно на весілля свого колишнього і батька своєї дочки Ігоря Вдовіна, але тим не менш, накинулася на нього зі звинуваченнями щодо 3 мільйонів доларів та інших гріхів.

Анастасія Волочоква написала великий пост в Instagram з приводу весілля колишнього чоловіка Ігоря Вдовіна.

"Дорогі друзі. Ну що відбувається?! Прокидаюся вранці з коханою людиною від дзвінків журналістів. Подумала, що щось сталося. А питання з приводу майбутнього весілля "мого колишнього чоловіка", з яким я офіційно не була розписана. Цей Альфонс є батьком моєї дочки, у якої моє прізвище. Це єдине, що мене пов'язує з цією людиною. "ВЕСІЛЛЯ АЛЬФОНСА". Совет да любовь! Але я причому в цій ситуації? Це чергове святкування його, включаючи моє з ним розкішне весілля, організоване на відняті у мене обманним шляхом гроші 13 років тому. (3 мільйони доларів, на які він живе і утримує всі свої сім'ї)", - заявила Волочкова.

Анастасія Волочокова пояснила, що за її версією, чоловік брав у неї великі суми грошей у борг, а потім їх так і не повернув. На її думку він перетворився на бізнесмена за рахунок її грошей і імені, А тепер на все життя залишився "колишнім Волочкової".Читати такожКоролева і Тарзан пригрозили судом за історію з пограбуванням і "коханками"

"Можу сказати правду, як є. З перших днів нашого знайомства мій "колишній чоловік" постійно брав у мене в борг величезні суми грошей (від 600 тисяч доларів до мільйона). На них він і жив. Ставши батьком моєї дочки він пішов далі і взяв 3 млн доларів, які не повернув досі. Більше того. Відразу з мильної бульбашки (про що мене попереджала його колишня дружина) він перетворився на "бізнесмена" за рахунок піару на моєму імені, про що дуже мене тоді просив, з'являючись зі мною в екранах ТБ і на обкладинках таблоїдів. (Тоді йому дуже це було вигідно). Після нашого весілля у цієї людини були інші дружини. Дивно, що через 16 років він на все життя залишається "колишнім чоловіком Анастасії Волочкової".

Також Волочкова поскаржилася - чому ЗМІ не звертаються до його інших колишніх дружин, а все йде тільки до неї.

"Мене бентежить той факт, що у Альфонса гряде весілля, а Коментарі просять у мене. Чому не дзвонять його офіційним дружинам? З якими він розлучався з причини, що вони не давали йому грошей. Мене не цікавить життя людини, що вчинила з матір'ю його дитини підло і нелюдяно. Чому не беруть коментарі у молодят? Або без прив'язки до мого імені вони нікому не цікаві? Мабуть так. Це ж позорище якесь, вибачте. Моє весілля було найрозкішнішим. На мої ж гроші. Про дату мого наступного весілля я повідомлю вам особисто. А це позорище, фальш, лицемірство і дешеву гру я коментувати не стану. Я готую новий спектакль і повністю занурена в роботу по 6 годин на день. І щаслива в любові і в творчому процесі. Справжніх вам благ!",- прокоментувала балерина.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова вийшла заміж за Ігоря Вдовіна в 2007 році. Виявилося, що церемонія була фіктивною, і офіційно шлюб визнали недійсним. Стверджувалося, що відносини між ними залишилися дружніми, але Волочкова стверджує, що чоловік "позичив" у неї велику суму грошей, яку так і не повернув, і публічно не відгукується про нього позитивно.

З 2005 року Анастасія Волочкова ростить дочку Аріадну від Ігоря Вдовіна , але з чуток, останнім часом вона живе з батьком.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти