Спроба №3: Леді Гага виходить заміж - ЗМІ

Леді Гага заручена - співачку помітили з обручкою / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Великий камінчик на пальці співачки просто не може бути звичайною прикрасою, переконані шанувальники.

Американська співачка Леді Гага, схоже, скоро одягне білу вінчальну сукню. Днями папараці зняли артистку під час прогулянки Лос-Анджелесом у стильному тотал-блек луці. Однак увагу її свіжі фото привернули не лише завдяки образу - уважні прихильники на її безіменному пальці побачили дорогоцінну каблучку з великим каменем.

Кадри, які спровокували чутки про заручини Леді Гаги, з'явилися на сайті Daily Mail. Там припустили, що прикрасу співачці подарував її бойфренд - генеральний директор Parker Group Майкл Поланскі.

З ним артистка зустрічається з кінця 2019 року. Офіційні представники пари поки не коментують, чи є каблучка прикрасою для заручин, і чи означає вона, що закохані вже готуються до весілля.

До Майкла Поланскі Леді Гага була двічі заручена: з актором Тейлором Кінні 2015 року (вони були разом 5 років), і з її агентом Крістіаном Каріно 2017 року (з ним співачка зустрічалася 2 роки).

Хто така Леді Гага?

Леді Гага (справжнє ім'я - Стефані Джоанн Анджеліна Джерманотта) - американська співачка, авторка пісень, продюсерка, акторка. Володарка премій "Оскар" (2019) і "Золотий Глобус" (2016, 2019), а також одинадцяти статуеток "Греммі". Дискографія Леді Гаги налічує 7 студійних альбомів, 32 сингли та 19 відеокліпів.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що голлівудська акторка Анджеліна Джолі звинуватила свого колишнього чоловіка Бреда Пітта у фізичному насильстві над нею і дітьми. Судові розгляди між артистами тривають з 2016 року.

Також папараці спіймали Сандру Баллок - акторка вийшла на рідкісну прогулянку. Вона практично не з'являється в публічних місцях після смерті коханого влітку 2023 року.

Читайте також:

Новини заразКонтакти