Напівоголена Злата Огневич виконала гарячий танець для учасників "Холостячки" та спровокувала бійку

Злата Огневич в прозорому костюмі виконала гарячий танець для учасників Холостячки / Instagram Холостяк СТБ

Артистка приголомшила відвертим луком та розкутими танцями перед учасниками проєкту.

У четвертому випуску романтичного шоу Холостячка" його головна героїня – українська співачка та телеведуча Злата Огневич, пустила в хід "важку артилерію" та постаралася зачарувати чоловіків спокусливим танцем у відвертому вбранні, чим викликала бурхливу реакцію.

Під час вечірки, яку Злата організувала для чоловіків, щоб ті змогли показати свої таланти, артистка вирішила зробити для них сюрприз. Вона вийшла на сцену і станцювала еротичний танець. До речі, в талант-шоу переміг Андрій Задворний – Златі дуже сподобався його стендап про інших учасників.

Образ співачки був дуже сексуальним. Вона підкреслила струнку фігуру чорним напівпрозорим комбінезоном з бахромою. Свій образ зірка доповнила об'ємними кучерями і чорними туфлями на шпильках. Багато хто не очікував такого від Огневич, яка здавалися їм "пай-дівчиною", а не зухвалою спокусницею.

Чоловіки були в захваті і від аутфіта Злати, і від її танцю.

Скріншот
Скріншот

Організатори шоу навіть проговорилися про бійку, яка сталася на ґрунті такого танцю.

Скріншот

Хто покинув шоу "Холостячка-2" в 3 випуск

У минулому випуску проєкт покинули двоє чоловіків: Паша та Ілля. Виявилося, що перший не готовий до серйозних сімейних відносин. А стосовно іншого, як зізналася Злата, у неї були лише дружні наміри.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти