Поліна Гагаріна кинула чоловіка

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков / Прес-служба Conde Nast Russia

Російська співачка Поліна Гагаріна розійшлася зі своїм чоловіком Дмитром Ісхаковим.

Учасниця Євробачення від Росії Поліна Гарарина кинула свого чоловіка Дмитра Ісхакова, старшого за неї на 9 років.

Поліна Гагаріна пішла від чоловіка Дмитра Ісхакова, повідомляє видання Super з посиланням на ексклюзивний коментар.

"Як вдалося з'ясувати Super, 33-річна співачка та її чоловік — 42-річний фотограф Дмитро Ісхаков вирішили розлучитися. Згідно інформації з близького оточення артистів, пара не живе разом вже кілька місяців, однак шлюборозлучний процес вони ще не почали", - йдеться в повідомленні.

Журналісти видання зазначають, що в документах і компанії Гагаріної вже почалися "кадрові перестановки", незважаючи на удаваний спокій.

Поліна здійснює свою артистичну діяльність через ТОВ Поліна Гагаріна, генеральним директором компанії з моменту її заснування був її чоловік. Примітно, що три тижні тому Ісхаков був звільнений. Тепер його посаду займає якась Юлія Екс.

"У розмові з продюсером Super Дмитро Ісхаков не став спростовувати інформацію про те, що вони з дружиною розлучилися, проте пояснив, що офіційного розірвання шлюбу у них поки не було", - повідомив продюсер видання.

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков були однією з найбільш обговорюваних світських пар - вони були разом з 2013 року, в 2014-му одружилися у Тверському загсі Москви. У 2017-му Поліни Гагаріної і Дмитра Ісхакова народилася дочка Мія. На публіку в їх відносинах завжди все було ідеально.

Як раніше повідомляв Главред, Метью Перрі із серіалу Друзі розійшовся зі своєю дівчиною, яка була молодша його на 21 рік.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти