Пережив горе: життя відомого актора "Кавказької полонянки" перетворилося на справжній жах

Фрунзік Мкртчян / Кадр з фільму "Кавказька полонянка, або нові пригоди Шуріка", 1967 рік

Мкртчян половину свого життя лікував у Франції свою дружину, і в мить втратив двох дітей.

Відомий радянський актор, завжди веселий Фрунзик Мкртчян дарував глядачам чимало посмішок своєю грою.

Як пише The Voice, на жаль, в реальному житті у актора на подібні емоції місця не залишалося.

Іменитому акторові видалася складна доля. Його другу дружину, Донару Пілосян, можна побачити в картині "Кавказька полонянка, або нові пригоди Шуріка". Вона виконала роль дружини водія товариша Саахова. Жінка подарувала чоловікові двох дітей, але після народження другого спадкоємця у неї почала розвиватися шизофренія.

Мкртчян оплатив її дороге лікування у Франції, але результатів воно не дало. Цілих 25 років мучилася Донара в клініці у Вірменії. Але на цьому випробування для чоловіка не закінчилися.

"У віці 39 років загинула старша дочка актора - Ніна Мкртчян. Вона потрапила в автокатастрофу. Крім того, як виявилося, безумство матері передалося молодшому синові Фрунзика. Вазген пішов на той світ у віці 31 року", - пише The Voice.

Сам же актор продовжував працювати, але помер в 1993 році, йому було 63.

Як раніше повідомляв Главред, російський і радянський актор Амаяк Акопян скаржиться на пекельні болі спини, але не хоче лікуватися в США, де йому можуть допомогти.

66-річний Акопян заявив, що йому потрібна термінова операція, але робити він її не буде.

"Плював я на медиків зарубіжних кожну секунду. Я і вся моя сім'я були патріотами! А ти хочеш, щоб я в цю погану Америку поїхав, де божевільні люди при владі? Що ти! Я жив, живу і буду жити в Росії", - заявив він.

Читайте також:

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти