"Відпрацьовують": росіяни жорстко атакують Максим Галкіна

Максим Галкін викрив російських ботів / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru/

Максим Галкін проілюстрував, як на його сторінці "промишляють" російські боти.

Російський гуморист Максим Галкін, який виступає проти терористичного вторгнення РФ в Україну і підтримує українців, показав, як жителі країни-окупанта мстять йому.

На своїй сторінці в соцмережах артист пояснив, як працює російська пропагандистська машина. Виявляється, росіяни найняли ботів, які пишуть під постами шоумена неприємні коментарі.

"Яскравий приклад ботів, коли два фейкові акаунти відпрацьовують одну й ту саму нісенітницю", - написав гуморист.

Галкін показав, що діється в соцмережах / фото: скрін instagram.com/maxgalkinru/

Особливо росіяни не напружуються, а просто повторюють одні й ті самі слова, напевно, з пропагандистської методички.

Максима Галкіна атакують боти / фото: скрін instagram.com/maxgalkinru/
Максим Галкін / інфографіка: Главред

Хто такий Максим Галкін

Максим Олександрович Галкін - російський та ізраїльський артист естради, пародист, гуморист, шоумен, стендап-комік, актор, телеведучий.
У лютому 2022 року виступив проти вторгнення Росії в Україну. У березні 2022 року разом із дружиною і дітьми виїхав із РФ до Ізраїлю. 16 вересня 2022 року Мін'юст терористичної Росії заніс Галкіна до списку фізичних осіб - "іноземних агентів".

Максим Галкін - останні новини по темі

Зазначимо, Максим Галкін не втрачає надії, що в РФ його виключать зі списку іноагентів і хоче знову оскаржити свій статус у країні-окупанті. Гуморист оскаржив у Верховному суді статус іноземного агента.

А також Максим Галкін виступив на фестивалі латвійської співачки Лайми Вайкуле "Рандеву". Галкін ще раз показав своє ставлення до українців, виконавши пісню "Смерека". У мережі з'явилося відео виступу артиста і варто зазначити, що Галкін уже не вперше на концертах виконує пісні українською мовою.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти