"Вона людина молода": Ахтем Сеітаблаєв розкрив причину розриву зі своєю нареченою

Ахтем Сеітаблаєв розлучився зі своєю коханою / колаж: Главред, фото: instagram.com/akhtemseit

Ахтем Сеітаблаєв підтвердив розрив стосунків зі своєю дівчиною.

Український актор, режисер і ведучий Ахтем Сеітаблаєв торік восени восени освідчився своїй коханій Мар'яні Боцвинюк. А на початку літа почали з'являтися новини про проблеми у стосунках пари.

Під час ефіру "Ранок у великому місті" Ахтем зізнався, що остаточно розійшовся з Мар'яною і навіть розкрив причину розриву.

Як виявилося, у пари були розбіжності в поглядах на життя.

"Вона людина молода. У неї все життя попереду. Так буває в житті дорослих людей. Все ж при всьому бажанні знайти спільну мову він не знайшовся. Буває, нічого страшного", - сказав Сеітаблаєв.

Ахтем Сеітаблаєв / інфографіка: Главред

Хто такий Ахтем Сеітаблаєв?

Ахтем Сеітаблаєв - український актор і режисер кримськотатарського походження. Заслужений артист АР Крим. Ведучий військово-патріотичного ток-шоу "Хоробрі серця" на телеканалі 1+1. Походить із сім'ї депортованих кримських татар. 25 лютого 2022 року, у перші дні російського вторгнення в Україну, записався до лав ЗСУ, повідомляє Вікіпедія.


Новини українського шоу-бізнесу

Нагадаємо, відома журналістка заявила, що Сергій Жадан вів донжуанський спосіб життя. Емма Антонюк поділилася, що вона раніше чула про письменника на різних вечірках.

А також Мурат Налчаджиоглу, після розриву зі своєю дівчиною, тепер катається разом із собакою. Зазначимо, колишня кохана Мурата назвала його негідником, але він поки що ніяк не коментував ці події.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти