Оля Полякова оголосила про участь у шоу Маска

Оля Полякова / instagram.com/polyakovamusicПолякова

Українська співачка Оля Полякова, яка під час карантину запустила свій онлайн проект, зізналася, що стала учасницею популярного шоу.

Співачка Оля Полякова стала одним з "детективів" шоу Маска, яке має намір показати канал ТРК Україна.

Нове шоу Маска має вийти на каналі Україна в зимовий сезон, і творці стали поступово розкривати імена зірок-учасників проекту.

"Друзі, повідомляю вам радісну новину, я стала зірковим детективом шоу "Маска", прем'єра якого відбудеться дуже скоро в ефірі каналу "Україна". Чому саме детективом? Тому що бути учасником мені було б складно. Мене ж відразу відгадають через мого тембру голосу. Навіть якщо буду в перуці, в окулярах і в костюмі бомжа, як тільки я відкрию рот, відразу повернеться десять чоловік і скаже, що це Оля Полякова. Так що чекайте багато сюрпризів найближчим часом", - обіцяє Полякова.

Оля Полякова / Instagram

Телеведучий Володимир Остапчук стане ведучим шоу Маска, а інших детективів поки що не розкрили.

За класичними правилами шоу їх має бути три, і Оля Полякова - перша з них.

Коли саме вийде шоу творці поки що приховують, але вже похвалилися, що Україна стала 30-ю країною, яка запускає цей проект.

"Ми раді, що нашим партнером по шоу Маска у вашій країні став канал "Україна". За право виробляти цей формат в Україні розгорнулася справжня битва між різними мовниками, але саме канал "Україна" від початку проявив максимальну рішучість і націленість зробити проєкт, що в підсумку і привело його до перемоги", – прокоментував Тоні Стерн, виконавчий віцепрезидент з комерційних і бізнес питань компанії Fremantle.

Як раніше повідомляв Главред, між ТРК Україна і каналом 1+1 почався скандал через покупку останнім формату шоу Mysteries in the Spotlight, за яким зняли шоу Маскарад. 1+1 анонсували шоу Маскарад ще в червні, і детально описали правила оригіналу та адаптації.

Автор: Олександр Галайда
Новини заразКонтакти