Оксана Білозір зізналася, як складаються її стосунки з колишнім чоловіком

Оксана Білозір новини - Білозір розповіла про стосунки з Недзельським після розлучення / колаж: Главред, фото: instagram.com/oksana_bilozir

Артистка розповіла, що відчуває до Романа Недзельського після розлучення.

Українська співачка, політичний діяч і Народна артистка України Оксана Білозір та музикант, продюсер і військовий Роман Недзельський повідомили про розставання навесні 2023 року. Пара офіційно була разом 33 роки, 10 з яких, за запевненням Білозір, подружжя провело окремо.

На розлучення подала співачка, що, за її словами, було цілком логічним рішенням з огляду на обставини. Про це вона розповіла в інтерв'ю для Oboz.ua.

"Новина про те, що я подала на розлучення, не стала громом серед ясного неба. Насамперед для Романа, бо ми пів року обговорювали цю процедуру. У нас нічого не змінилося. Просто я формалізувала наші стосунки як пари, бо ми вже не жили разом десять років. Хотіла, щоб все було чесно до мене, до нього і до нашої сім’ї. Але на родинні зв'язки це не вплинуло. Ми з Романом були разом 33 роки. Він мені друг, батько дітей. У мене в душі лише теплі спогади про нього та про наше спільне життя", - підкреслила артистка.

Також вона розповіла, як складаються її стосунки з Недзельським зараз. Оксана Білозір зазначає, що колишній чоловік уникає її, але вона відкрита до діалогу і впевнена, що з часом спілкування налагодиться.

"Роман уникає спілкування зі мною. Але це таке, тимчасове. Думаю, все налагодиться, бо в нас діти, онуки. Вони їздять до нього в гості, мають гарні стосунки. І Роман – дуже хороша людина. Багато всього знає, вміє до ладу розказати. В нього велике коло друзів, які його люблять, шанують. Має своє комфортне середовище. У нашому середовищі теж комфортно. Як йому, так і мені. Тому я не бачу проблем, просто потрібен час", - поділилася зірка.

Хто така Оксана Білозір?

Оксана Білозір - українська співачка і політичний діяч. Народна артистка України (1994). Міністр культури і мистецтв України (лютий 2005 року - травень 2005 року), міністр культури і туризму України (травень 2005 року - вересень 2005 року). Народний депутат України IV, V, VI, VIII скликань, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше скандальна колишня дівчина Мурата Налчаджиоглу, модель Анастасія Foxy, відреагувала на його примирення з другою дружиною, з якою турецький бізнесмен розлучився навесні.

Також стало відомо, що дівчина зробила пропозицію руки та серця Євгену Клопотенку - українському кулінару, який неодноразово зізнавався, що не сприймає класичний шлюб і моногамію.

Читайте також:

Новини заразКонтакти