"Ну що ж ти робиш": путіністці Лоліті загрожує покарання - що вона витворила

Лоліті Мілявській знову загрожує "відміна" / колаж: Главред, фото: facebook.com/LolitaMilyavskaya?locale=ru_RU

Лоліта Мілявська розлютила фанатів своїми надто відвертими вбраннями на сцені.

Російська співачка Лоліта Мілявська, яка публічно підтримує незаконне страшне вторгнення РФ в Україну, кілька місяців не виступала на сцені після участі в "голій" вечірці Насті Івлєєвої. Артистка тоді потрапила під "скасування", але все ж таки вимолила прощення у жителів країни-окупанта.

Як повідомляють росЗМІ, російський журналіст Отар Кушанашвілі вважає, що гіркий досвід нічому не навчив співачку і вона знову "знущається на сцені".

"Вона знову дражниться, думає: "Ну минулого разу ж пробачили, минулого разу ж спустили. Давай я ще". І знову виходить, і знову в негліже. Ой, боже! Ну що ж ти робиш, навіщо?!" - заявив Кушанашвілі.

Хто така Лоліта Мілявська?

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, акторка, телеведуча, режисерка і продюсерка українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Лоліта Мілявська - останні новини по темі

Зазначимо, Максим Галкін під час гастролей в Ізраїлі з гумористичними концертами висміяв артистів, скасованих через скандальну "голу" вечірку Насті Івлєєвої. Не упустив Галкін можливості пожартувати і з Лоліти Мілявської після скасування її туру.

А також колектив Лоліти не отримував зарплату. Путіністка зізналася, що перестала переказувати їм гроші, оскільки інакше їй нема на що було б утримувати літню матір і єдину доньку.

Вас може зацікавити:

Новини заразКонтакти