Несподівано: учасниця "Холостяка" закрутила з бразильським футболістом

Юлія Кавчук / Instagram

Дівчина осіла в Дубаї і навіть вже завела собі другу половинку, якою з гордістю показала.

Учасниця українського романтичного шоу "Холостяк" Юлія Кавчук, яку інші учасниці називали" булочкою", а сам холостяк Топольський вигнав з проекту за сором'язливість і невпевненість в собі, виявляється закрутила стосунки з бразильським футболістом.

Вона познайомилася з ним у Дубаї, куди переїхала після виходу з проекту.

Фото зі своїм хлопцем Юлія виклала в сторіз, на сторінці в Instagram. "Ну ладно ... може завтра видалю. Я веселюся, тому що безробітна тепер, а він – працює. Вважаю - ідеально", - написала Кавчук.

Нагадаємо, раніше старша учасниця останнього сезону романтичного шоу "Холостяк" Вікторія Варлей, яку останнім часом буквально прорвало на одкровення, повідомила про те, що робила аборт.

Про це вона розповіла в інтерв'ю на YouTube-каналі "Олицька".

За її словами, батьком дитини був хлопець "до Тараса" (Тараса Цимбалюка, з яким актриса зустрічалася - авт.). "Це був хлопець до Тараса. Я завагітніла. Він приймав якісь ліки, з якими не можна було зачати дитину. Я не знаю, як той лікар, який призначив йому цей препарат, не попередив про це. Я хочу, щоб той лікар горів у пеклі. Тому що, коли ми це з'ясували, я вже була майже на третьому місяці вагітності", - розповіла вона.

Вас також може зацікавити:

Автор: Олена Кюпелі
Новини заразКонтакти