Дехто любить гарячіше: Леся Нікітюк "дала джазу" в образі Мерлін Монро

Леся Нікітюк знялася в образі Мерлін Монро / колаж: Главред, фото: instagram.com/lesia_nikituk

Українські джентльмени після цього безумовно стануть віддавати перевагу Лесі Іванівні.

Українська ведуча Леся Нікітюк не боїться демонструвати свою привабливість. Тим більше що для цього їй не потрібно великих зусиль.

Також знаменитість любить перевтілюватися, і тоді її талант до лицедійства і природні дані об'єднуються в гримучу суміш з краси і харизми. Наприклад, нещодавно для зйомок у рекламній кампанії Нікітюк примірила легендарний образ.

Відео, на якому вона позує а-ля Мерлін Монро у фільмі "Сверблячка сьомого року", з'явилося на сторінці Леді Ле в Instagram. Їй зробили укладку і макіяж, як у секс-символу 50-их, а також наділи коротеньке платтячко з глибоким декольте і подолом, який так і норовив злетіти вище голови ведучої.

Сучасна версія блондинки, від якої втрачав голову весь Голлівуд, припала до душі фанатам Нікітюк. Втім, і самій Лесі, схоже, сподобалося ненадовго стати тією самою Монро, яка і досі лишається легендою.

Леся Нікітюк знялася в образі Мерлін Монро / instagram.com/lesia_nikituk

Раніше колишня дружина столичного мера Кличка похвалилася фігурою в купальнику - 49-річна співачка Наталія Єгорова завдяки активному образу життя і йозі може дозволити собі будь-яке найзухваліше пляжне вбрання.

Також українська співачка Аліна Гросу в дзеркалі похвалилася ідеальними вигинами. Вона знімала себе в майже в повний зріст, і сама не могла намилуватися чарівливим відображенням.

Інші новини:

Новини заразКонтакти